Einsteinweg 27
3752 LW Bunschoten-Spakenburg
E-mailadres: info@spaansaardewerk.nl

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag over uw internetbestelling en kunt u daarop geen antwoord vinden bij de meest gestelde vragen? Stuur een e-mail naar info@spaansaardewerk.nl.

Wat zijn de bezorgkosten?
De verzendkosten bedragen € 4,95 tot 30 kilo binnen Nederland. Aflevering door DHL. Er dient getekend te worden voor ontvangst. Boven de € 60,- gratis verzending. Bestelling kan ook, op afspraak, opgehaald worden in Bunschoten. Ook is het mogelijk de bestelling bij u thuis af te leveren.
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Dit verschilt per product en de totaal afname. Wij nemen contact met u op over de levertijd.
Hoe zit het met retourneren?
Wilt u uw bestelde product retourneren, dan dient u dit door middel van een email kenbaar te maken. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen ongeacht de reden van het retour sturen. Helaas is retouren van het product niet gratis, hou hier rekening mee voordat u uw product terugstuurt. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten ten hoogste van de retourzending voor uw rekening. Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.
Hoe veilig zijn mijn gegevens?
Spaansaardewerk.nl doet er uiteraard alles aan om de veiligheid te kunnen waarborgen. Bij de meeste goede webshops loopt het afrekenproces via een beveiligde SSL verbinding. Spaansaardewerk.nl gaat hierin nog een stap verder en heeft niet alleen het afrekengedeelte, maar de gehele site beveiligd d.m.v. een SSL verbinding. U kunt dit zien aan het hangslotje in de adresbalk en de vermelding https in plaats van http. Spaansaardewerk.nl heeft hiervoor een SSL certificaat in het bezit.
Waar kan ik terecht met mijn vragen en/of klachten?
Wij staan open voor uw mening en willen ons graag aanpassen voor het gemak van de klant en toekomstige klanten. Heeft u een vraag of klacht, dan kunt u hiervoor terecht bij info@spaansaardewerk.nl Wees niet bang om uw mening te laten horen.

Neem contact op

Fields marked with an * are required